Adele este cea mai periculoasă celebritate pe internet

Adele este cea mai periculoasă celebritate pe internet în acest moment. Hackerii se folosesc de imaginea ei pentru a ataca mii de internauți, iar imaginea cu Adele generează în acest moment cele mai periculoase rezultate la căutările pe internet.

Hackerii se folosesc de popularitatea imensă de pe internet a celebrităților pentru atacurile informatice. Potrivit firmei de securitate McAfee, unele vedete sunt mai periculoase decât altele. Dacă în trecut atacatorii se foloseau de nume precum Jessica Alba și Britney Spears, anul acesta preferințele lor s-au schimbat.

Adele generează în acest moment unele dintre cele mai periculoase rezultate la căutările de pe internet, multe dintre acestea includ link-uri prin intermediul cărora atacatorii pot instala malware în dispozitivele utilizatorilor. Artista este foarte populară pentru talentul muzical, dar interesul pentru ea a crescut după ce a reușit să slăbească foarte mult.

Alte celebrități al căror nume este folosit de infractorii cibernetici sunt vedeta de pe TikTok Charli D’Amelio și cântăreața Beyonce.

Top 10 cele mai periculoase celebrități pe internet în acest moment, potrivit McAfee este următorul: Adele, Anna Kendrick, Drake, Cara Delevigne, Charli D’Amelio, Alicia Keys, Avril Lavigne, Benee, Camila Cabello şi Beyonce.

Acesta nu este singurul atac recent în care hackerii s-au folosit de popularitatea unei vedete. În urmă cu câțiva ani, un link periculos cu ceea ce părea a fi un sex tape al actriţei Jessica Alba a circulat pe Facebook. Experţii în securitate informatică au spus atunci că am avut de a face cu o capcană prin care infractori cibernetici încercau să instaleze programe malware pe computerele utilizatorilor reţelei de socializare online.

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: