Adevarul despre tofu: cat de toxica este de fapt branza tofu

Cat de toxica este de fapt branza tofu: ce beneficii si ce contraindicatii are.

Branza tofu a devenit din ce in ce mai populara in ultimele zile si este apreciata in special de vegetarieni. Ca origine branza tofu vine din China, iar proprietatile ei provoaca multe controverse in randul consumatorilor.

Iata ce beneficii si ce contraindicatii are branza tofu.

Tofu: ce este branza tofu

Tofu este un aliment traditional in China si este realizat in general din boabe de soia, apa si produse de coagulare. Cele mai utilizate substante folosite la inchegare sunt urmatoarele:

- sulfatul de calciu, din care rezulta o branza tofu moale, putin sfarmicioasa;

- clorura de magneziu si clorura de calciu, din care rezulta o branza tofu moale si putin sfarmicioasa;

- glucono delta-lactona, din care rezulta o branza tofu cu aspect gelatinos si cu un gust acrisor.

Tofu: afla aici cat de toxica este branza tofu.

Vizualizări: 914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: