Adio drum expres Craiova-Târgu Jiu?

Una dintre cele mai așteptate lucrări a fost eliminată din planul investițional 2020-2030. Mai exact, este vorba despre Drumul Expres Târgu Jiu- Craiova, conform deputatului USR Gorj, Radu Miruță. Parlamentarul susține faptul că, în planul publicat de actualul guvern, nu au fost prevăzute alocări pentru lucrările la noul drum, dar sunt prevăzute intervenții la drumul care există deja, între Târgu Jiu și Filiași.

”Într-un mod cu totul ticălos, în Planul Investițional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport 2020-2030, publicat acum câteva zile de Guvern, drumul expres Târgu Jiu-Craiova a fost eliminat, negăsindu-se în tabelul 2.1.32 al drumurilor expres, de la pagina 68. Din drum expres (2+2 benzi) în regim de autostradă, pe tronson nou, așa cum este prevăzut în normative drumul expres, a fost trecut la categoria de drum secundar până la Filiași, unde se va intersecta cu DX2, drumul expres Craiova-Lugoj”, transmite Radu Miruță.

Acest tronson de drum a fost discutat de "n" ori, însă fără a fi ceva concret. După mai bine de zece ani se stabilise și traseul pe unde o să treacă, însă vom mai avea de așteptat până când îl vom vedea circulat.

Vizualizări: 6,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: