Cîțu: Mi-ar fi plăcut să fie o femeie

PNL nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării.

„Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim. Mi-ar fi plăcut să fie o femeie totuşi la Ministerul Digitalizării, mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR.

Printre numele vehiculate pentru acest portofoliu se află deputatul Sabin Sărmaş, susţinut de Emil Boc, şi Iulian Popescu, secretar de stat în minister, apropiat al lui Dan Vîlceanu.

Potrivit unor surse din partid, Sărmaș nu este agreat de tabăra lui Cîțu pentru că ar fi rudă cu Vasile Dîncu și, implicit, ar avea legături prea strânse cu PSD. De altfel, Cîțu și Vîlceanu nu au sprijin suficient în partid să-l impună pe gorjeanul Iulian Popescu.

Interimatul asigurat de Virgil Popescu la Ministerul Digitalizării expiră pe 28 ianuarie, așa că liberalii mai au timp să ia o decizie pentru portofoliul ce le-a revenit în urma negocierilor cu PSD.

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: