Administrator nou la MedservMin

Societatea MedservMin, prestatorul de servicii medicale pentru CE Oltenia, are un nou administrator. Este vorba de Mihai Tiberiu Stîngă, care este, din septembrie 2017, şi consilier în cadrul Senatului României.

Noul membru al Consiliului de Administraţie al MedservMin a fost numit interimar de acţionari, dat fiind faptul că nicio persoană nu şi-a depus candidatura la selecţia organizată recent pentru acest post. „Nu s-a prezentat nimeni la selecţie. Probabil nu sunt interesaţi de acest post”, a comentat medicul Gheorghe Neaţă, administrator al societăţii.

Numirea lui Stîngă a fost aprobată în şedinţa ordinară a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a MedservMin din data de 22 noiembrie. Până atunci, postul a fost ocupat interimar de Felicia Stăvăroiu, economistă în cadrul CE Oltenia, la Serviciul Guvernanţă Corporativă, care a fost revocată în cadrul aceleiaşi şedinţe. Stăvăroiu a ocupat postul încă din vara anului trecut, după ce medicul Viorel Stănoiu a încetat din viaţă.

Societatea MedservMin a demarat procedurile pentru organizarea unei noi selecţii pentru postul vacant de membru în Consiliu de Administraţie. Candidaturile se vor putea depune în data de 1 martie 2019. Evaluarea dosarelor în vederea întocmirii listei lungi a fost programată pentru data de 14 martie. Candidaţii de pe lista scurtă vor depune declaraţiile de intenţie în data de 4 aprilie, iar selecţia finală se va face până în 11 aprilie.

Vizualizări: 1,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: