Administratorul pârtiilor: Hotelierii ar trebui să mai reducă prețurile dacă vor turiști de Paște

A nins la Rânca și se anunță zăpezi și pentru zilele următoare, iar administratorul pârtiilor de schi susține că sunt șanse să se schieze și de Paște în zonă. Singura problemă care ține turiștii la distanță de Rânca sunt prețurile practicate de hotelieri, dar și lipsa unor pachete promoționale de cazare și masă pe final de sezon de iarnă.

S-a lăsat așteptată, iar acum iarna nu mai vrea să plece de la Rânca, unde stratul de zăpadă măsoară 20 de centimetri, iar pârtiile sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Vasile Mitroi, administratorul pârtiilor de schi din Rânca, susține că sunt șanse ca turiștii să petreacă Peștele pe schiuri, asta dacă și hotelierii vor încerca să-i atragă pe gorjeni și nu numai să-și petreacă aici sărbătorile.

”Zăpadă este și se anunță ninsori în continuare. A trecut iarna, dar încă se mai poate schia la Rânca în condiții destul de bune, numai că trebuie să înțeleagă și hotelierii de aici că trebuie să atragă turiștii. De 1 și 8 Martie nu au organizat nimic. Eu am avut pârtiile pregătite. În timpul săptămânii am câte 10 schiori, dar țin în funcțiune instalațiile pentru că așa cum îmi plăcea să văd coadă la teleschi, așa stau și pentru 10 oameni, că dacă le închid măcar o zi nu mai vine nimeni. Și hotelierii ar trebui să lase prețurile mai jos, să facă niște oferte de Paște dacă vor turiști pentru că iarna s-a dus și e greu să mai aduci oamenii la munte la prețurile din vârf de sezon. Eu de 1 și 8 martie am avut gratuit pentru doamne și domnișoare, iar de Paște prețurile vor fi la jumătate”.

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: