Mijloc de martie, dar pârtiile de la Rânca încă rezistă

Dacă în alte stațiuni montane, sezonul de schi s-a închis de mult, în Gorj, iubitorii sporturilor de iarnă încă se pot bucura de pârtii. La Rânca, a mai nins în ultimele zile și turiștii mai pot profita de un weekend pe schiuri.

Pârtia nu mai este la fel de animată, însă cei care și-au făcut rezervare la munte profită din plin de fiecare oră în aer liber. "Noi suntem de la Pitești și venim în fiecare an aici, cam în aceeași perioadă. Am tot stat cu ochii pe prognoza meteo, am văzut că se anunță ninsori si am venit. Am avut parte și de ploaie, și de zăpadă, și de soare. Cei mici profită din plin", a spus o turistă.

"Pârtia este încă acceptabilă. Zăpada este mai moale, dar ținând cont de condițiile meteo, este foarte bine. Pentru noi, este cam ultimul weekend pe schiuri", a spus un bărbat. "Am văzut că nu a mai fost zăpadă așa multă în alte zone și am venit la Rânca să ne mai bucurăm de puțină iarnă", a mărturisit un alt turist.

Până luni, zona montană este vizată de o atenționare meteo de vânt și ninsori abundente chiar dacă suntem aproape la jumătatea lunii martie.

Galerie foto




Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: