Admitere la Poliţie: circa o mie de locuri scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat că s-a deschis programul de recrutare, sesiunea 2014, privind admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum şi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii. La concurs sunt scoase circa o mie de locuri, pe studii la zi, fără frecvenţă sau postliceală. Persoanele interesate sunt aşteptate să se prezinte la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Gorj până pe 14 august, pentru mai multe informaţii. Detaliile pot fi luate în zilele de luni, marţi şi joi în intervalul orar 11:00-15:00, iar miercuri de la 11.00 la 18.00.

Cererile de înscriere la concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, la  Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a Serviciului Român de Informaţii şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne vor fi primite în perioada 23 aprilie–2 iunie 2014, iar pentru şcolile postliceale de poliţie în perioada 23 aprilie 2014 – 14 aprilie 2014. De asemenea, data limită de depunere a documentelor necesare pentru dosarul de recrutare al candidaţilor este 16 iunie 2014, iar pentru şcolile postliceale ale Poliţiei Române este 22 august 2014. Cele aproape o mie de locuri sunt disponibile la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în Şcolile de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu“ - Oradea  şi în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale. Criteriile de admitere sunt: vârsta de până la 27 de ani, să fi avut minim nota 8 la purtate, în timpul liceului, să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ şi să aibă înălţimea de minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile.

INFORMAŢII

Precizările privind condiţiile pentru recrutarea candidaţilor, desfăşurarea probelor şi graficul de concurs sunt postate pe site-ul IPJ Gorj, http://gj.politiaromana.ro/. Detalii suplimentare se pot obţine la sediul IPJ Gorj sau la numerele de telefon 0253/207713 şi 0253/207710.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: