Afişajul ilegal cu Costoiu, dat jos

Mai multe panouri publicitare au răsărit astăzi în Târgu Jiu, în principalele intersecţii din zona centrală. Pe ele au fost puse imagini imense cu Mihnea Costoiu, candidatul PSD pe colegiul 2 Senat, alături de premierul Victor Ponta. Afişajul ILEGAL - având în vedere că oficial campania electorală pentru alegerile parţiale va începe pe 10 mai - fost înlăturat după doar câteva ore, la puţin timp după ce imaginile au apărut pe Pandurul. Candidatul de la Forţa Civică, Ion Săvoiu, a reacţionat din nou extrem de dur pe pagina sa de socializare. "Campania electorala a Partidului Nesimtit a inceput. Inca o data se demonstreaza tupeul si aroganta candidatului nesimtit! Multumim din inima partidului pentru minciunile, promisiunile, lipsa de respect fata de cetatenii orasului Targu Jiu", a scris acesta pe facebook, unde a postat şi imaginile cu afişajul ilegal al lui Costoiu.

Partidul Democrat Liberal, prin vicepreşedintele Denisa Şuţă, a depus plângere la Biroul Electoral Judeţean, unde a reamintit că un afişaj similar a fost şi la Rovinari, iar autorii au rămas nesancţionaţi.

La rândul lui, Ion Fugaru - candidatul de la Partidul Mişcarea Populară - susţine că a pus mâna pe telefon şi a semnalat ilegalitatea prin 112. Poliţia a negat un astfel de apel, cert este că puţin după ora 18.00, afişajul ilegal a dispărut.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: