Adolescentă căutată de poliție

Polițiști din cadrul Poliției Municipiul Târgu Jiu au fost sesizați duminică de către un bărbat de 41 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, la data de 14 noiembrie a.c., fiica sa Țichelea Cristina – Alexandra, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente –  înălţime 1,65 - 1,70 m, greutate circa 60 kg, ochi verzi, păr vopsit blond, lung până la jumătatea spatelui cu cărare pe mijloc, ca semne particulare un tatuaj reprezentând cifra 1979 pe degetele de la mâna dreaptă și un tatuaj cu textul ,,My Angel is My Mother” pe antebrațul drept.

În momentul plecării de la domiciliu, minora purta o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, o bluză pe gât de culoare alb, geacă din material textil de culoare negru cu glugă, îmblănită la interior, iar în picioare purta cizmulițe de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 1,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: