Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Adolescentă din Motru, dată dispărută

Sâmbătă, 3 mai 2014, la ora 21:00, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 46 ani, din localitate, despre faptul că fiica sa minoră, PĂUN DENISA-NICOLETA, în vârstă de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, iar până la momentul respectiv nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,68 m, greutate 60 kg, ten măsliniu, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten.

La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu o pereche de colanţi de culoare neagră, geacă din piele de culoare neagră, tricou alb, iar în picioare purta espadrile de culoare alb cu negru, având asupra sa un ghiozdan de culoare negru cu mov, cu inscripţia NIKE. Persoanele care pot da relaţii despre minoră, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. (A.A.)

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: