Adolescenți băuți, puși pe scandal

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din localitățile Bălești și Aninoasa, au fost sancționați de polițiștii locali din Târgu Jiu, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Cei trei au făcut scandal în noaptea de marți spre miercuri, pe strada Octavian Goga din municipiul Târgu Jiu.

„La fața locului agenții constatatori au legitimat 3 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din localitățile Bălești și Aninoasa, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, au tulburat, fără drept, liniştea locuitorilor prin producerea de zgomote și prin strigăte și au smuls din intersecția străzilor Octavian Goga și Marin Preda un indicator de circulație rutieră (Stop), abandonându-l după 100 metri”, arată Poliția Locală într-un comunicat.

Tinerii au fost amendați cu 800 de lei, după care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu în vederea continuării cercetărilor.

„Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii și recomandă cetățenilor care observă încălcări ale legislației să apeleze numărul de telefon al dispeceratului instituției: 0253/225 434, astfel încât polițiștii locali să se deplaseze la fața locului în vederea luării măsurilor legale“, mai arată sursa citată.

Vizualizări: 1,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: