Afacere care nu a mers la Târgu-Jiu, vândută la Bistrița-Năsăud

Un proiect de cazare și petrecere a timpului liber, care nu a mers la Târgu-Jiu, a fost vândut în Bistrița-Năsăud. Vorbim de ”Lebăda Glamping”, care oferea cazare la cort pe malul lacului, idee care nu a avut succes în rândul turiștilor care au ajuns la Târgu-Jiu. Afacerea a fost deschisă în urmă cu aproximativ un an de zile. Mirela Păduraru, proprietara afacerii, a decis să amenajeze o hală de producție pe o parte din teren, iar foișorul rămâne disponibil pentru petreceri cu până la 60 de persoane.

Proiectul gândit de o antreprenoare din Târgu-Jiu, prin care a vrut să pună în valoare un lac din municipiu, nu a avut succesul așteptat. Cei care doreau o altfel de experiență de cazare puteau opta pentru închirierea unui cort cu dotări moderne, însă mulți voiau doar să viziteze locația, nu să se și cazeze. De aceea, afacerea a fost vândută. ”Proiectul Lebăda Glamping Târgu Jiu a fost vândut și ne bucurăm că în zona Cluj/Bistrița-Năsăud vor ști să valoreze un astfel de proiect la adevărata sa valoare. Se pare că acolo aceste lucruri sunt căutate, nu ca la noi, când oamenii voiau să vină doar să viziteze complexul sau să se plimbe cu hidrobicicletele. Era prea mare deranj și bătaie de cap pentru nimic. Am decis să valorificăm terenul unde am făcut complexul pentru amenajarea unor hale de producție”, a povestit Mirela Păduraru, cea care administra complexul.

Petreceri din 14 mai
O parte din complex va fi folosit în continuare pentru party-uri în natură.  ”Aici, în Târgu Jiu, rămânem la dispoziția celor interesați de party-uri în natură. În intervalul 19.00 - 24.00 oferim locația cu acces la foișorul dotat cu bucătărie, grătare, mașină de gheață, frigidere; punem la dispoziție boxă pentru muzică, locația are wi-fi. Bucuria cea mai mare rămâne, ca și până acum, accesul la hidrobiciclete, plimbări nelimitate, acces la băi și dușuri, acces la mini-piscina supraterană, acces la spațiul de joacă, mese ping-pong, trambulină, tobogan, minibalansoare, spațiu de volei, iar lebedele rămân prietenele tuturor celor ce decid sa-și serbeze zile de naștere, onomastice, majorate, team-building-uri”, mai spune Păduraru pe contul său de Facebook.  


Se va percepe chirie 1.000 lei pentru 6 ore în intervalul 19.00-24.00, și orice depășire a acestui program va aduce cost suplimentar de 200 lei/oră.  Maximul de persoane care pot participa la evenimente este 60, chiria fiind aceeași indiferent de numărul de persoane, iar masa se face în regim de self-service, catering. Locația este disponibilă pentru petreceri din 14 mai.

Vizualizări: 9,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: