Afișe electorale pe copacii din pădure

Afișe electorale ale candidatului PMP la Consiliul Județean Gorj au fost lipite inclusiv pe copacii din pădure. Un reprezentant al ecologiștilor gorjeni a făcut sesizare la Biroul Electoral Județean.

„Nicolae Davițoiu și PMP Gorj sfidează natura, pădurea de la Țicleni este noul Panou Electoral al lui Davițoiu”, a acuzat Valeriu Peptenatu.

Sesizarea a ajuns la Biroul Electoral de Circumscripție Țicleni. Reprezentanții biroului au mers la fața locului și au constatat că afișele electorale cu pricina nu se află pe raza de competență a circumscripției Țicleni, ci a celei din Dănești, motiv pentru care au respins contestația. Și asta în condițiile în care au găsit copacii „tapetați” de afișe electorale, în locuri interzise de lege.

Peptenatu a contestat decizia celor de Țicleni, iar Biroul Electoral Județean i-a admis cererea. „Dispune schimbarea Hotărârii nr.81/05.09.2020, emisă de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 9 Țicleni, în sensul înaintării sesizării spre competentă soluționare Biroului Electoral de Circumscripție nr.33 Dănești”, a decis BEJ Gorj.

Hotărârea este definitivă.

Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: