Ponta se testează pentru Covid

Președintele Pro România, Victor Ponta, se va testa pentru Covid, după ce a intrat în contact direct cu o persoană diagnosticată cu noul virus. Este vorba despre medicul Aurelia Țaga, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Bacău.

Ponta susține că în timpul evenimentelor de campanie respectă toate regulile de prevenţie şi, chiar dacă apare într-o fotografie la o masă alături de persoana cu COVID-19, fără mască, acest lucru s-a întâmplat doar pentru câteva secunde, cât s-a făcut fotografia.

„Am scos masca doar la fotografii, iar staff-ul meu are un protocol în acest sens. O să mă testez când vin în București”, a precizat Ponta, pentru Libertatea.

Fostul premier a criticat din nou decizia Guvernului Orban de a organiza alegeri în pandemie. „Încăpățânarea lui Orban și a celor de la PNL și PSD de a face alegeri în această perioadă va aduce un cost uriaș pentru români! Și răspunderea trebuie să fie a celor vinovați!”, a transmis Ponta.

actualizare: "Deşi am respectat toate regulile de protecţie, duminică în Bucureşti voi face testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie. Multă sănătate şi mult succes candidaţilor PRO Romania", a anunțat Victor Ponta.

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: