Agenda locală revine la Gorj TV într-un nou format

Noua grilă de programe a Gorj TV își propune să ofere telespectatorilor mai multe emisiuni interactive, care să le dea posibilitatea să participe cu opiniile și întrebările lor.

Agenda locală, emisiune de dezbatere moderată de Daniela Gapșea, are începând de astăzi o nouă oră de difuzare, 17.00. Emisiunea este în direct, iar telespectatorii vor avea posibilitatea să intervină prin telefon pentru a le adresa șefilor de instituții invitați întrebările lor. Astăzi, invitații Danielei Gapșea sunt cei care se ocupă de soarta comunei Prigoria: primar, viceprimar și consilieri. Tema abordată se referă la solicitarea sătenilor din Prigoria privitoare la convocarea unui referendum pentru demiterea primarului. Deși peste o mie de localnici au semnat solicitarea, prefectul Ion Florescu a refuzat să o ia în considerare. Aflați de ce în emisiunea Agenda locală.

Tot astăzi, telespectatorii Gorj TV vor avea parte de o Oră de cultură, emisiune moderată de Elena Roată. Gorj TV este printre puținele televiziuni locale care oferă emisiuni culturale de înaltă ținută, apreciate deja de specialiștii în audio-vizual.

La ora 20.00, realizatorul Gabriela Gîngioveanu și invitatul ei permanent, jurnalistul Claudiu Matei, vă provoacă din nou la adevăr. Participați la cea mai aprinsă dezbatere a zilei, timp de o oră, la Provocare la adevăr.

Nu vor lipsi nici azi emisiunea de revista presei, prezentată de Nicoleta Mocioi, dar şi o rubrică de cultură generală, care vă prezintă informaţii inedite, mai noi sau mai vechi, din toate domeniile de activitate, sub genericul „7 poVeşti“.

Ştirile Gorj TV vă sunt prezentate și astăzi într-un nou format, mai dinamic, începând cu ora 18.00.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: