Agenți de vânzări căutați în procesul morții unei cântărețe

Două firme de distribuție din municipiul Târgu Jiu vor primi în perioada următoare adrese la Tribunalul Gorj pentru a pune la dispoziția instanței de judecată documente cu numele agenților care în urmă cu patru ani aprovizionau cu marfă un bar din Padeș, satul Apa Neagră.

Fiica patronilor localului respectiv a fost audiată, marți, ca martor în dosarul morții Alinei Firiza, o tânără cântăreață de muzică populară care și-a pierdut viața într-un accident produs la Peștișani. Prietenul acesteia, Adrian Sergiu Geagu, a fost trimis în judecată anul trecut, fiind considerat vinovat de procurori pentru sfârșitul crunt al Alinei, deși el a negat mereu acuzațiile ce i-au fost aduse. Inculpatul a susținut permanent că prietena lui a condus mașina ce s-a izbit de un stâlp, în timp ce ancheta a scos în evidență că el a fost la volan și trupul fetei a fost mutat apoi tocmai pentru ca identitatea șoferului să nu poată fi stabilită cu exactitate.

Martora audiată marți era o bună prietenă de-a Alinei, cele două trebuind să se întâlnească la Padeș în ziua în care s-a produs accidentul. Alina nu a mai ajuns însă la întâlnirea respectivă, iar la telefoanele și mesajele pe care le-a primit din partea prietenei sale nu a mai răspuns niciodată. Martora a povestit însă la instanță că în zilele ce au urmat accidentului a auzit discuții în care agenții de vânzări ce aprovizionau cu marfă localul părinților povesteau despre ceea ce văzuseră pe șosea, la Peștișani. Ei ar fi fost în zonă în momentul producerii evenimentului rutier, iar dacă informația va fi confirmată și din alte surse, audierea agenților de vânzări ar putea lămuri multe dintre controversele iscate în jurul acestui caz.

În lipsa unor martori oculari și a unor polițiști care inițial au dorit să scoată mortul vinovat de cele întâmplate, ancheta a fost una extrem de greoaie, iar descoperirea oricărui martor e vitală pentru aflarea adevărului. Ca urmare, instanța a dispus să fie identificați agenții de vânzări, proprietarii localului din Padeș urmând să fie audiați și ei în dosar, în speranța că vor putea ajuta la găsirea celor doi.

Vizualizări: 5,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: