Aglomerație pe pârtiile de la Rânca

A început distracția la munte. În zona Rânca, sunt circa șapte mii de turiști, spun cabanieri. Aglomerația se vede și pe pârtii și în trafic. În ciuda vremii ca de primăvară, chiar și la munte, zăpada încă rezistă pe pârtii. Se schiază perfect pe pârtia din centrul stațiunii, iar pentru săniuțe sunt două pârtii la intrarea în Rânca. 

Vreme bună, zăpadă și mâncăruri alese. Așa vor petrece turiștii Revelionul la Rânca. "Avem în jur de 6-7000 de turiști în fiecare zi în stațiune, doar cazați. Mai vin turiști și pentru o zi. Este zăpadă și încă rezistă. Noi am pregătit deja mâncărurile. Sunt tradiționale, dar și din bucătăria internațională. Vor fi petreceri, muzică live. E distracție cum e mereu la Rânca", spune Constantin Pănescu, hotelier în Rânca. 

Turiștii sunt bucuroși că încă se schiază. "Nu mă așteptam să fie așa cald. E vreme ca de primăvară, dar putem și schia, ceea ce e minunat", a spus o turistă. "Eu locuiesc în Belgia și am venit acasă pentru Revelion. E superb aici, la munte. Pentru această imagine am venit", a spus altă turistă. 

În jur de 1.500 de lei costă pachetul de Revelion la Rânca. Include patru nopți de cazare, mic dejun și masă festivă.

Galerie foto






Vizualizări: 2,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: