Ai auzit de Dieta 20/20? Iată cum poți slăbi!

Mănânci 20 de alimente și slăbești în 20 de zile. Dieta are patru faze și este creată de celebrul doctor Phil McGraw. Acesta spune că dacă urmezi această dietă slăbești în timp ce mănânci, pentru că organismul își accelereazp arderile.

FAZA 1 durează 5 zile și poți consuma doar cele 20 de alimente dintre următoarele: ulei de nuca de cocos, ceai verde, muștar, ulei de măsline, migdale, mere, năut, prune uscate, verdețuri, linte, unt de arahide, fistic, stafide, ouă, iaurt, cod, secară, tofu. Mâncarea trebuie să conțină aceste alimente iar mesele mesele trebuie să aibă o pauză de 4 ore între ele.

În FAZA 2 urmeaza 5 zile de susținere. În acest moment ai voie sa incluzi alte alimente - piept de pui, ton, orez brun, ovaz, morcovi, roșii, ciuperci, caju, afine. În aceasta perioadă trebuie ca cel puțin 2 alimente pe zi sa fie din lista celor 20, 4 mese pe zi la diferență de 4 ore.

În FAZA 3 mănânci câte 4 mese pe zi, la diferenta de 4 ore, timp de 20 de zile, în care ai voie și la 2 mici scăpări, de două ori pe săptămână. Poți include în alimentație avocado, cartofi, zmeură, ciuperci, spanac, quinoa, fasole neagră.

FAZA 4. Daca ai slăbit până în acest moment, incepi faza de mentinere. Dacă încă nu ai dat jos cât voiai, repetă din nou cele 3 faze. De asemenea, este important ca și după ce slăbești cât dorești să mănânci potrivit obiceiurilor pe care le-ai dobandit în această perioadă.

Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: