Ajutoare pentru minerii bolnavi

Zeci de salariați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de ajutoare pentru că suferă de boli grave. Sumele sunt cuprinse între 500 și 2.500 de lei. Numărul minerilor care solicită un astfel de sprijin din partea companiei este tot mai mare cu fiecare lună, iar cele mai multe afecțiuni le-au căpătat din cauza condițiilor grele în care își desfășoară activitatea.

În cadrul ultimei ședințe dintre administrația companiei energetice și liderii de sindicat, au fost analizate zeci de solicitări din partea salariaților care au cerut sprijin financiar.

“Am avut o ședință a comisiei mixte. Am avut pe ordinea de zi acordarea de ajutoare pentru boli grave și incurabile. Au fost peste 70 de salariați care au beneficiat de sume cuprinse între 500 și 2.500 de lei”, a transmis Sorin Olaru, directorul de resurse umane din cadrul companiei.

La aceeași ședință, au mai fost stabilite și noi angajări. Este vorba despre rudele salariaților care și-au pierdut viața la locul de muncă, după cum a mai explicat Sorin Olaru, la Tele3: “S-a aprobat angajarea rudelor salariaților decedați în ultima perioadă, respectiv soțiile sau copiii acestora în funcție de posturile disponibile și pregătirea profesională a acestora”.

Vizualizări: 2,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: