ALDE Gorj, atac dur la PSD

Conducerea ALDE Gorj a dat marți publicității un comunicat de presă în care acuză PSD de complicitate cu "managementul defectuos" al Complexului Energetic Oltenia. Acuzația vine în contextul în care bugetul rectificat al companiei estimează o pierdere de 975 de milioane de lei la finalul acestui an, după ce la jumătatea anului a estimat profit. "În timp ce Sorinel Boza îşi bătea joc de gorjeni, liderii PSD Gorj îl anunţau ca posibil membru de partid. A venit vremea să explice şi să deconteze această complicitate", se arată în comunicatul semnat "Conducerea ALDE Gorj".

Sursa citată arată că vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la faptul că situaţia Complexului Energetic Oltenia este "dezastruoasă ca urmare a managementului defectuos". "Sorinel Boza a transmis date false Ministerului Energiei, a păcălit sindicatele şi a atacat liderii ALDE Gorj care încercau să îndrepte lucurile. Ion Iordache a cerut public demisia lui Sorinel Boza şi controale în companie, încă de acum câteva luni", arată comunicatul, care face referire și la Raportul Corpului de Control al Ministerului Energiei care a constatat un prejudiciu de 50 de milioane de euro la CEO. 

Tot mai multe surse susțin că șefii CE Oltenia vor fi revocați în baza acestui raport de control care a ajuns deja la organele de anchetă. (A.A.)

Vizualizări: 2,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: