Aleargă pentru un scop nobil

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal, filiala Gorj, organizează sâmbătă, începând cu ora 16,00, concursul de cross ”Târgu Jiu Civic-Run”, eveniment caritabil, în urma căruia vor fi făcute donații Secției de Urologie din cadrul Spitalului Județean Gorj.

“Târgu Jiu Civic Run” este un eveniment de alergare pentru amatori, aflat la prima ediție. Prima donație va fi făcută către Secția de Urologie și va consta în saltele echipate cu perne și lenjerii.

Toți târgujienii cu simț civic și cărora le pasă de comunitatea în care trăiesc sunt așteptați să alerge alături de tinerii liberali, pentru îndeplinirea acestei cauze nobile.

PNL Gorj precizează că sâmbătă, 20 aprilie, timp de oră, între orele 16,00 - 17,00, Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu va fi închis circulației rutiere, pentru desfășurarea în condiții optime a concursului de alergare pentru amatori.

”Târgu Jiu Civic Run” este un concurs organizat de Fundația “Tot ce este sport și agrement” Gorj și Tineretul Național Liberal, filiala Gorj, iar cei care vor să participe sunt așteptați în jurul orei 14,00, pe Insulița de pe Jiu, unde va fi și linia de start, pentru a fi îndeplinite procedurile necesare de înscriere în concurs. (A.A.)

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: