S-a prăbușit un pod! A fost activat planul roșu de intervenție - update

Șapte persoane care lucrau la un pod din comuna gorjeană Stoina au fost rănite, după ce o parte din podul peste râul Amaradia a căzut.

Din primele informații, șapte muncitori lucrau la acest pod. La fata locului s-au deplasat  două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de interventie.

update 12:21: Salvatorii au găsit două victime! Victimele sunt încarcerate și este nevoie de o macara pentru descarcerare, intervenția fiind dificilă. Una dintre victime are 40 de ani și este o femeie angajată la firma care executa lucrările la pod. Ambele persoane identificate sunt conștiente.

update ora 13.00: Cel mai recent bilanț arată că patru persoane au fost rănite. Traversa de beton a căzut peste o femeie și un bărbat, dar mai sunt încă doi bărbați răniți ușor. Femeia este rănită grav și va fi preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Stoina. Un bărbat a fost dus la spitalul din Târgu Cărbunești și doi la Târgu Jiu.

Revenim cu detalii!

Galerie foto



Vizualizări: 7,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: