Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alertă cu bombă la o școală din Târgu Jiu

Mobilizare impresionantă la o școală din Târgu Jiu. Un apel la 112 a anunțat că ar fi o bombă Școala Gimnazială "Ecaterina Teodoroiu" din municipiu. În acest moment, sunt evacuați toți elevii și profesorii din unitatea de învățământ. Polițiștii, pompierii și geniștii de la SRI sunt la fața locului. 

"Avem sesizat prin apelul 112 o amenințare cu bomba, la Scoala nr. 2, din municipiul Târgu Jiu. Politistii s-au deplasat la fața locului și procedează la evacuarea elevilor și profesorilor din unitatea de învățământ. Intervenția este în dinamica, în momentul de fata se iau toate masurile pentru siguranța persoanelor, o sa revin ulterior cu mai multe detalii", a fost mesajul purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj. 

Și pompierii sunt la fața locului. "Avem dislocate la fata locului 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentulu de Pompieri Tg-Jiu", a transmis ISU Gorj. 

actualizare: După câteva ore de căutări, autoritățile au ajuns la concluzia că a fost alarmă falsă.

Galerie fotoVizualizări: 2,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: