Alertă în Gorj: un copil este dat dispărut! Update: Copilul a fost găsit

Update: "Minorul a fost identificat de polițiști pe raza municipiului Târgu Jiu", transmit reprezentanţii IPJ Gorj.

Ştirea iniţială: Polițiștii gorjeni sunt în alertă! Ei încearcă să dea de urmă unui copil, în vârstă de 12, care nu s-a mai întors acasă. Ultima dată, părinții l-au văzut când a plecat spre școală.

Cel care a alertat oamenii legii a fost tatăl băiatului.

„La data de 22 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că fiul său, Radu Cătălin-Ionuț, de 12 ani, în jurul orei 12:00, a plecat de la domiciliu către școală, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţimea de 1,65-1,70 metri, constituție atletică, greutate 40-50 kilograme, păr șaten, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, hanorac gri închis, pantofi sport de culoare închisă și avea asupra sa un ghiozdan de culoare albastru.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care să poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție” se arată într-un comunicat transmis de IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: