Alex Mitriță l-a speriat pe Gigi Becali înainte de derby!

Gigi Becali a mărturisit că se teme de Alex Mitriță în perspectiva meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova. Derby-ul este programat să se dispute în etapa a treia a play-off-ului actualei ediții de Liga 1.

În aceeași notă, patronul formației roș-albastre a atins și un subiect foarte sensibil din fotbalul românesc în această perioadă, reprezentat de eventuala convocare a fotbalistului grupării din Bănie la EURO 2024.

În spațiul public s-a vehiculat varianta conform căreia selecționerul Edi Iordănescu ar avea o problemă personală cu Mitriță, dar finanțatorul vicecampioanei României a spus că, în cazul în care ar fi adevărat, ar fi șanse mari ca antrenorul să treacă în cele din urmă peste această chestiune.

 „Da, mi-e frică de Mitriță. Este fotbalist, mare fotbalist. Și nu înțeleg de ce nu îl ia (n.r. Edi Iordănescu) la echipa națională. Am înțeles că Edi nu e dușmănos și că nu ține râcă”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Astfel, s-a dovedit că, în această „speță”, Gigi Becali este în asentimentul lui Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, cel care sâmbătă seară, după ce formația alb-albastră a învins Rapid pe teren propriu cu scorul de 2-1, a lansat adevărate elogii la adresa lui Alex Mitriță.

„(…) Mitriță nu este doar un jucător de geniu, este simbolul olteniei fotbalistice actuale. Nu trebuie să câștige nimic ca să fie un simbol pentru o comunitate la un anumit moment.

Oamenii se schimbă. Mitriță, dacă avut o problemă, a avut-o acum 3 ani, când avea 24 de ani (n.r. 26). Mitriță este o personalitate puternică, este singurul jucător român care poate să rezolve un meci.

Răzvan Lucescu a spus-o clar, e un jucător cum rar găsești, învață să lucrezi cu el și îți va da totul. Experiența PAOK, experiența străinătății, experiența lucrului pentru care trebuie să muncești. Ăsta este Mitriță, cel care dă totul”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: