Steaua se putea impune la un scor mai mare la Târgu Jiu

Steaua București s-a impus în fața echipei care folosește ca gazdă stadionul din Târgu Jiu, ACS Viitorul. Scorul meciului disputat în weekend a fost 2-0 pentru oaspeți dar putea fi mult mai mare după numărul de ocazii ratate, Daniel Oprița precizând că jucătorilor săi le lipsește acum motivarea.

Echipa pregătită de Daniel Oprița a reușit două victorii cu ACS Viitorul în mai puțin de o lună. Dacă la meciul câștigat cu 5-0 la București, în fața echipei pregătite de Călin Cojocaru, jucătproo aveau motivația calificării în play-off, acum antrenorul Oprița a constatat că acestora le lipsește motivația.

”Scorul putea fi mult mai mare, ținând cont de modul în care s-a jucat și de ocaziile pe care le-am avut. Sunt oarecum nemulțumit că a fost doar 1-0 la pauză, fiindcă se putea întâmpla orice în partea secundă. Trebuia să avem altă atitudine și să fim mai concentrați la finalizare, dar până la urmă e important că am luat cele trei puncte, deoarece scopul nostru este acum să câștigăm play-out-ul. Suntem dezamăgiți că am ratat intrarea în play-off, fiindcă ne doream mai mult de la acest sezon, chiar dacă nu aveam drept de promovare”, a declarat antrenorul Daniel Oprița după meciul de la Târgu Jiu.

Acesta știe ce i-a lipsit echipei sale de a ratat play-off-ul, dar nu știe dacă Steaua va mai continuă sezonul următor în formula actuală pentru că majoritatea jucătorilor se află la final de contract, inclusiv antrenorul. ”Probabil, ne-a lipsit și motivația în acest campionat, fiindcă sezonul trecut am fost în play-off și ne-am câștigat, pe teren, dreptul de a fi în prima ligă, iar entuziasmul a scăzut acum, chiar și la mine, în unele momente. Mai avem cinci meciuri și vedem ce se va întâmpla sezonul următor. Am mai auzit ceva zvonuri, că s-ar rezolva această problemă, dar nu știu ce șanse sunt. Nu știu ce va fi, nu știu dacă se va continua în aceeași formulă, dacă se va rezolva cu dreptul de promovare. În afară de Chipirliu și juniorii, la restul le expiră contractul la finele sezonului, chiar și mie”, a mai precizat Oprița după ce a reușit victoria de pe Municipalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: