Universitatea Craiova continuă lupta pe două fronturi

Clasamentul în Liga 1 s-a schimbat puțin după victoria Universității Craiova în fața Rapidului. Oltenii au intrat în forță în lupta pentru titlu cu FCSB fiind, după victoria din ultima etapă, la 4 puncte de locul 1.

Universitatea Craiova intră cu forță în lupta pentru titlu cu FCSB, după ce a reușit să învingă Rapidul. Victoria din Bănie a făcut să fie numai o diferență de 4 puncte între echipa lui Ivaylo Petev și lider.

Succesul oltenilor din etapa a doua a play-off-ului Superligii e și mai răsunător, având în vedere că au jucat peste 30 de minute cu un om mai puțin.

Victoria formației de pe „Ion Oblemenco” în derby-ul cu Rapid i-a apropriat pe elevii lui Ivaylo Petev de titlu. Cu două victorii în primele două meciuri disputate din play-off, Universitatea Craiova se afla duminică la patru puncte în spatele liderului FCSB, care însă avea o partidă mai puțin disputată.

De asemenea, FCSB este singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire a punctelor. Astfel, în cazul în care cele două formații ar termina cu un număr egal de puncte în clasament, titlul va fi adjudecat de „roș-albaștrii”.

În etapa următoare, Universitatea Craiova va juca împotriva contracandidatei la titlu, FCSB.

Elevii lui Ivaylo Petev au reușit un sezon bun, iar formația are șanse să câștige atât campionatul, cât și Cupa României.

Joi, Universitatea Craiova va întâlni Oțelul Galați, în semifinalele Cupei României.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: