CSO Turceni pierde teren în lupta pentru salvare

CSO Turceni nu a avut un debut fericit în cea de-a doua parte a sezonului. Gorjenii au pierdut meciul disputat în deplasare cu ocupanta primului loc din play-out, CSU Craiova 2.

Șansele la salvarea de la retrogradare ale echipei din Turceni s-au diminuat considerabil și soarta formației, care a trecut recent printr-o reorganizare severă a lotului, pare să fie clară, revenirea în Liga 4 gorjeană.

În prima etapă din partea a doua a sezonului, CSO Turceni a fost învinsă cu scorul de 3-1 de satelitul Universității Craiova în urma unui meci în care gorjenii au acuzat unele probleme de arbitraj și s-au supărat rău pe brigada care a oficiat meciul de la Craiova.

Cum șansele la salvare sunt tot mai mici, cei de la Turceni își impun măcar să arate că au schimbat ceva la echipă. „Asta nu ne împiedică cu nimic să demonstrăm că nu mai suntem cea mai slabă echipă și plecăm mereu cu a doua șansă. Vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte de acum încolo și ne dormim să avem parte și de rezultate pozitive”, anunțau gorjenii de la Turceni înainte de debutul în play-out.

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: