Alexandra Ţilivea a refuzat o carieră în modelling

Nume: Maria Alexandra Ţilivea

Vârstă: 15 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret”

Pasiuni: muzica, lectura, plimbările cu prietenele

Vestimentaţie: îi plac ţinutele elegante dar şi cele casual

Timp liber: iasă în oraş cu prietenele ei, citeşte sau se relaxează

Mâncare preferată: toast

Ultima carte citită: „Cartea Mironei” scrisă de Cella Serghi

Maria Alexandra Ţilivea este una dintre cele mai frumoase fete din Colegiul Naţional „Spiru Haret“. Acest lucru a fost stabilit de un juriu competent în cadrul concursului Miss Boboc pe care aceasta l-a câştigat. Alexandra este în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret”. Pasiunile ei sunt ca şi cele ale unei adolescente obişnuite însă are calităţi care o pun în valoare şi chiar dacă arată foarte bine, Alexandra nu s-a gândit nicio clipă să devină fotomodel.

Experienţa concursului „Miss Boboc” a fost poate una dintre cele mai plăcute experienţe care i-a adus mari satisfacţii şi de care se simte oarecum mândră. „M-am hotărât să particip pentru că toate fetele care au participat în anii anteriori mi-au spus că este frumos, că doar o dată sunt în clasa a IX-a şi am zis că nu vreau să mă gândesc apoi că puteam să particip şi nu am făcut-o”, a declarat Maria Alexandra Ţilivea.

Deşi la început s-a arătat puţin neîncrezătoare în corectitudinea acestui concurs, ulterior şi-a zis că oricum nu va avea nimic de pierdut dacă va participa şi se pare că norocul a fost de partea ei. „Nu mă aşteptam să câştig pentru că de când m-am înscris se zvonea că o altă concurentă urma să câştige concursul dar se pare că toţi au avut parte de surprize, chiar şi eu”, a mărturisit Maria.

Îi place să mănânce

Engleza este materia care îi captează mereu atenţia şi pe care o învaţă mereu cu plăcere mai ales că mai departe vrea să urmeze o carieră în Relaţii Internaţionale în Bucureşti.

Chiar dacă acest lucru este aproape interzis celor care participă la un concurs de frumuseţe, Maria spune că cel mai mult îi place să mănânce, este o plăcere pe care nu şi-o refuză niciodată pentru că este printre norocoasele care pot mânca orice şi la orice oră fără să se vadă măcar puţin. Spune că a avut diverse propuneri de a deveni fotomodel însă consideră că nu este făcută pentru această meserie. „După concurs am avut câteva propuneri din partea unei agenţii de fotomodele însă nu am vrut pentru că nu mă văd făcând asta”, a declarat Maria. Se descrie ca fiind o persoană calmă, ambiţioasă şi perseverentă şi printre lucrurile neplăcute care o caracterizează se numără şi dezordinea.

  

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: