Dino Parc Râșnov, o destinaţie cu dinozauri

Dino Parc Râșnov este situat în apropiere de Cetatea Râșnov şi este un parc cu peste 45 de exponate exotice. A fost desemnat cel mai mare parc din Sud – Estul Europei dedicat dinozaurilor și îmbină distrația cu educația.

Dino Parc pune la dispoziția turiştilor peste 1,4 hectare de teren dedicat aventurii. Atracția principală a parcului sunt cele 45 de exponate care redau în detaliu diferite specii de dinozauri, amplasați de jur împrejurul parcului. Dinozaurii sunt realizați dintr-un material asemănător fibrei de sticlă și sunt poziționați strategic, unii mai la vedere, iar alții ascunși în tufișuri pentru a spori curiozitatea trecătorilor.

Un vulcan artificial sau un traseu de tip ”aventura” printre copaci, dar și un mini – muzeu, localizat în clădirea principală, sunt alte atracţii ale parcului. Alături de muzeu veţi găsi și un magazin de unde se pot achiziționa suveniruri pentru acasă. La Dino Parc se organizează tot felul de activități de pictură, sculptură sau traforaj menite să îi îndeletnicească pe cei mici.

Dino Parc susține educația non formală, de aceea toți vizitatorii pot participa la activitățile și evenimentele organizate în parc. Dino Parc este deschis zilnic între orele 9:30 – 19:30, prețul uni bilet este de 28 de lei pentru adulți și 22 de lei pentru copii.

Galerie foto



Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: