Horoscop

Berbec: Apar întâlniri interesante şi vă bucurați de satisfacţii majore pe plan amical. Lipsa de obiectivitate vă poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Vă doriți o poziţie cât mai înaltă în plan profesional şi aveți dreptate să gândiți aşa.

Taur: Este o zi excelentă în plan material, care vă aduce unele succese financiare. Este important să vă amintiți de cei care v-au ajutat în toate demersurile şi să-i recompensați. Oricât de ocupat sunteți cu sarcinile profesionale, nu încetați să puneți iubirea pe primul plan.

Gemeni: Vă doriți independenţă din punct de vedere sentimental şi nu veți suporta să vă simţiți constrâns în nici un fel. Sunteți foarte susceptibil şi vulnerabil, suportând cu greu remarcile anturajului amical şi profesional. Încercați să vă schimbați atitudinea, altfel veți avea de suferit într-un mod cu totul inutil.

Rac: Este o situaţie confuză în relaţiile amicale, din care cu greu puteți ieşi. Ţineți cont de sfaturile anturajului, pentru că el vă va ajuta să vă regăsiți luciditatea şi echilibrul. Trebuie să fiți ceva mai tolerant cu felul de a fi şi mâniile partenerului. Gândiți-vă că fiecare dintre noi avem anumite apucături pe care cei din jur trebuie să le tolereze.

Leu: Tăcerea este cel mai mare duşman în viaţa de cuplu. Este mai bine să provocați o discuţie explicativă, chiar dacă s-ar putea dovedi dureroasă. Trebuie să faceți faţă unui conflict cu superiorii. Aveți încredere în buna inspiraţie şi în prezenţa de spirit.

Fecioară: Singur, sunteți gata să vă implicați într-o relaţie la cel mai mic semn. Ieșiți dintr-o perioadă mai dificilă, iar micile dispute găsesc un teren de înţelegere. Situaţia materială se îmbunătățește și ea. Încet, dar sigur avansați din punct de vedere profesional.

Balanţă: Vă exteriorizați mai uşor decât de obicei şi relaţiile cu anturajul amical sunt profund schimbate. Totul este mult mai simplu. Bucurați-vă de aceste momente frumoase. La locul de muncă v-ar plăcea să vă remarcați, însă această nevoie de a fi în centrul atenţiei vă face să vă pierdeți prudenţa obişnuită şi astfel să apăreți într-o postură riscantă.

Scorpion: Evitați surmenajul, oboseala nervoasă, abuzul de tutun şi de alcool. Feriți-vă de colegii care încearcă să vă flateze la locul de muncă. Simţiți nevoia să fiți mai subtil atunci când trebuie să seduceți deoarece gelozia nu vă va ajuta să cuceriți persoana pe care o doriți.

Săgetător: Sunteți atras de persoanele de sex opus, însă în acelaşi timp sunteți şi foarte exigent când vine vorba să faceți o alegere. Căutaţi numai persoane inteligente şi cu personalitate. O relaţie nouă ar putea să înceapă, însă aceasta va avea la bază mai mult prietenia şi schimbul intelectual, decât senzualitatea.

Capricorn: Apar relaţii noi, de acolo de unde nu vă aşteptaţi. Profitați de circumstanţele favorabile pentru a vă arăta disponibil şi a aprofunda relaţiile existente cu persoana iubită. Apare posibilitatea unor beneficii materiale sau vă intră nişte bani în cont. Aveți grijă însă să nu cheltuiți sume mari.

Vărsător: Există posibilitatea unor beneficii sau a unei intrări de bani în cont, dacă luați iniţiativa corepunzătoare şi vă folosiți de relaţiile influente pe care le aveți. Rezistați, însă, tentaţiei de a cheltui sume mari de bani şi gândiți-vă mai degrabă să-i investiți în ceva.

Peşti: Vă aflați în plină ascensiune profesională. Succesul însă nu trebuie să vi se urce la cap. Stările de oboseală alternează cu un tonus bun, însă aveți mereu un moral ridicat pentru că ştiți să stați departe de ceea ce este nociv.

Vizualizări: 775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: