Serialul Netflix filmat în România va avea al doilea sezon

Rețeaua Netflix a confirmat recent faptul că „Wednesday”, serialul filmat în România, a fost reînnoit și se va filma al doilea sezon. Serialul regizat de celebrul Tim Burton este cel mai nou film despre Familia Addams și a fost lansat pe platforma de streaming pe 16 noiembrie anul trecut.

Deși este lansat de puțin timp, acesta a fost serialul cu cel mai bun debut din istoria platformei și a ajuns în câteva săptămâni la peste un miliard de ore de vizualizare. Pe lângă protagonista Jenna Ortega, în film au jucat și actori români. Cezar Grumăzescu este antrenorul de scrimă al Academiei Nevermore, pe nume Vlad, magicianul Victor Dorobanțu e Thing, mâna care e cel mai bun prieten al lui Wednesday, iar George Burcea îl interpretează pe Lurch, valetul familiei Addams.

În film pot fi recunoscute Gara Regală din Sinaia, Universitatea Politehnică, Grădina Botanică, bazinul Dinamo și Casa Monteoru, acolo unde s-a filmat în urmă cu un an. Academia Nevermore, liceul lui Wednesday, este, de fapt, Castelul Cantacuzino din Bușteni. Curtea interioară a Academiei Nevermore din serial a fost construită de la zero la studiourile Buftea și va putea fi vizitată în cadrul unor tururi ghidate. Vizitatorii vor putea vedea, așadar, orașul Jericho, biserica, celebra cafenea și spațiul misterios dintre zidurile Nevermore.

Vizualizări: 1,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: