Medic din Gorj, în cel mai bun spital din Marea Britanie: Sunt foarte mândră că fac parte din echipă!

Un medic din Gorj se mândrește că lucrează în cel mai bun spital din Marea Britanie. Spitalul „St. Thomas”, din Londra, se află pe prima poziție în topul celor mai bune spitale din Marea Britanie în anul 2022.

Roxana Hotoboc este medic de urgenţă și fosta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Este un medic foarte respectat în Anglia. A fost desemnată de două ori ”salariatul lunii”, echivalentul celui mai bun angajat al departamentului de urgența în luna respectivă.

Roxana Hotoboc a ajuns în UK în 2007 împreună cu cei doi copii, de care este foarte mândră, și a lucrat în mai multe spitale ca medic medicină de urgență.”, conform unei postări a Ambasadei României la Londra. Medicul a fost invitat la o recepție la Ambasada României la Londra, în semn de apreciere a performanțelor.
„Vă informez că spitalul la care lucrez, „St. Thomas”, din Londra, pentru anul 2022 (și nu numai), ocupă poziția numărul 1 în topul celor mai bune spitale din UK! Sincer, este binemeritată această poziție! Sigur, niciunde nu e totul perfect, și sunt sigură că pot fi și păreri contrare, dar, la acest spital, se asigură asistența medicală de calitate! Statistica o confirmă! Sunt foarte mândră că fac parte din echipa sa!”, a scris, pe Facebook, medicul Roxana Hotoboc.

Vizualizări: 4,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: