Aliații PSD Gorj se mută la PNL

Majoritatea în Consiliul Județean Gorj este asigurată cu ajutorul consilierilor aleși pe lista PSRo, partid deja dispărut. Aceștia au asigurat timp de trei ani și jumătate majoritatea Partidului Social Democrat, dar acum sunt dispuși să sară în barca Partidului Național Liberal. Nu gratuit, ci în schimbul unor locuri eligibile pe listele din 2020, care să le mai asigure patru ani de huzur.

David Groșanu, consilier județean PSRo, a spus că este deschis oricăror discuții cu PNL, dar că nu l-a căutat nimeni. “Nu am avut un contact direct pentru discuții de alianță, de fuziune. Noi avem un protocol cu PSD, pe care până acum l-am respectat. Orice se poate discuta. PSRo nu mai există ca partid, noi am stabilit că fiecare va face alianță astfel încât comunitățile respective să aibă un folos”, a spus Groșanu la Radio Infinit.

“În mod sigur vom fi deschiși la orice discuție”, a mai spus consilierul PSRo, întrebat fiind dacă este dispus la o alianță cu PNL.

David Groșanu a spus că își dorește o candidatură în 2020, dar nu a luat o decizie în privința partidului la care va merge.

Vizualizări: 3,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: