Alin Buleică anunţă că rămâne la Târgu Jiu

Alin Buleică a anunţat că și-a prelungit contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Jucătorul adus sezonul trecut de la Turris, după ce echipa s-a desfiinţat, speră ca noua sa echipă să se bată și în noul sezon la play-off.

Mai mulți dintre jucătorii de bază de la ACS Viitorul Târgu Jiu  au refuzat prelungirea contractelor și au semnat deja cu alte echipe. Cei de la Viitorul Târgu Jiu l-au convins până acum pe fundașul dreapta Alin Buleică (30 ani) să rămână în continuare la Târgu Jiu.

Jucătorul sosit în iarnă, la cerința fostului antrenor Flavius Stoican, va continua să joace la Târgu Jiu și în mandatul lui Cristian Lupuț, după ce a anunţat că și-a prelungit contractul pe încă două sezoane. „Am semnat prelungirea contractului cu încă două sezoane. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere și că o să am continuitate la Viitorul Târgu Jiu. Sper să mai vină jucători, să facem o echipă bună și să ne batem și în acest sezon la play-off si, de ce, nu la promovare!”, a spus Buleică, pentru liga2.ro.

Declaraţia de acum a jucătorului nu este susţinută încă de club prin vreun comunicat oficial, dar o contrazice pe cea a team managerului echipei, din urmă cu o lună, atunci Gabriel Răscol afirmând că Buleică e unul dintre jucătorii care mai au contract cu echipa. ”Mai au contracte cu noi. Țegle are contract în continuare şi Buleică are contract în continuare. Sunt nişte  jucători care ne ajută dar urmărim de o bună perioadă de timp și jucători foarte tineri”, anunţa atunci Gabriel Răscol la Radio Infinit.

Sezonul trecut, Alin Buleică jucase 11 meciuri pentru Turris Oltul și tot 11 jocuri pentru ACS Viitorul Târgu Jiu. După ce echipa din Teleorman s-a desființat în pauza de iarnă, Alin Buleică a jucat cu ACS Viitorul pentru play-off, pe care l-a ratat în ultima etapă a sezonului regulat.

Ratarea obiectivului a dus la despărțirea de antrenorul Flavius Stoican dar FRF a anunțat, luna trecută, echipele care nu obținuseră licența pentru Liga 1, iar printre acestea s-a regăsit și ACS Viitorul Târgu Jiu, după cum a anunţat liga2.ro. Practic, echipa n-ar fi avut drept de promovare în cazul în care se clasa pe unul dintre locurile 1-4 în Liga 2.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: