Cantonament de 100.000 de euro pentru Craiova

Jucătorii Universităţii Craiova au plecat spre cantonamentul din Innsbruck cu un charter branduit cu însemnele clubului. Oltenii stau în hotelul la care au fost cantonaţi rușii înaintea Euro 2020 și spaniolii înaintea celui din 2008.

Oltenii de la Universitatea Craiova au plecat joi în cantonamentul din Austria, punctul forte al pregătirilor dinaintea sezonului 2021 – 2022. Jucătorii au plecat spre Innsbruck la bordul unui Boeing 737 branduit cu emblema clubului la fel ca marile echipe din Europa.

Din informațiile GSP.ro, dus-întors, închirierea și personalizarea aeronavei îi costă pe juveți în jurul a 50.000 de euro. Hotelul care-i găzduiește pentru al 3-lea an consecutiv, Milderer Hof, din Neustift Im Stubaital, din Tirol, este și el spectaculos. Plasat la o altitudine de circa 1.100 de metri, acesta a găzduit de-a lungul timpului echipe de top.

Acolo s-a pregătit naționala Spaniei înaintea Euro 2008, pe care l-a și câștigat. Iar înaintea turneului final în curs, Milderer Hof a avut drept oaspete naționala Rusiei. Universitatea va rămâne acolo până-n 3 iulie, iar conform gsp.ro întreg cantonamentul îi costă pe olteni peste 100.000 de euro.

Galerie foto




Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: