Alin Văcaru: Iau Instituţia Prefectului de la un prieten

Alin Văcaru va depune astăzi jurământul pentru funcţia de prefect al judeţului Gorj în prezenţa unui reprezentant al Ministerului de Interne. Văcaru spune că este pregătit pentru a face faţă problemelor judeţului şi că vrea să continue ceea ce a început fostul prefect. Ba mai mult, promite că nu va trăda încrederea celor care l-au propus pentru această funcţie.

Rep.: Veniţi la conducerea judeţului într-o perioadă în care se anunţă condiţii meteorologice deosebite. Sunteţi pregătit să faceţi faţă problemelor judeţului?

A.V.: Da, sunt pregătit, pentru că şi în această perioadă, până s-a publicat hotărârea de numire în funcţie în Monitorul Oficial, m-am implicat în acţiuni de acest gen. Împreună cu fostul prefect m-am deplasat în teritoriu şi am participat la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Rep.: Care sunt priorităţile dumneavoastră în calitate de prefect de Gorj?

A.V.: În ceea ce priveşte  priorităţile mele, vă spun că eu nu vin acolo să schimb ceva, ci vin acolo să continui ce a început domnul Claudiu Teodorescu. Eu sunt mulţumit şi chiar i-am spus că o să-mi fie mai uşor decât i-a fost lui, pentru că eu iau Instituţia Prefectului de la un prieten, care mi-a spus şi a implementat un lucru foarte bun. În primul rând, în această instituţie nu există şefi şi subalterni, ci există colegi, iar fiecare îşi asumă responsabilitatea pentru ceea ce face.

Rep.: Numirea dumneavoastră a fost contestată de către anumite persoane. Ce părere aveţi?

A.V.: Nu cunosc acele persoane. Eu sunt convins că cei care m-au propus pentru această funcţie au avut încredere în mine şi că ştiu foarte bine cât sunt de vertical. Îmi voi face treaba cu responsabilitate şi voi fi garantul păstrării legalităţii şi ordinii publice în judeţul Gorj. Toată lumea mă ştie. Sunt o persoană care atunci când a trebuit să execut am executat, când a trebuit să coordonez am coordonat. Am experienţă atât în administraţie, cât şi ca manager. Am coordonat şi 1500 de oameni şi 15 oameni, iar peste tot de unde am plecat, am plecat cu fruntea sus.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: