Teodorescu vorbeşte despre pretendenţii la funcţia de prefect

Claudiu Teodorescu aşteaptă să i se comunice data la care va pleca din funcţia de prefect. Deşi în ultima perioadă, pentru acest post, numele lui Alin Văcaru este din ce în ce mai vehiculat, Claudiu Teodorescu nominalizează alte persoane, lăsând loc la interpretări. Printre acestea se află inclusiv Marcel Romanescu, fostul subprefect de Gorj.

Rep.: Când veţi lua o decizie în ceea ce priveşte plecarea dumneavoastră de la Instituţia Prefectului?

C.T.: Decizia este luată demult. La momentul acesta sunt prefectul judeţului Gorj, îmi fac datoria şi mă preocupă activitatea instituţiei până în ultima zi, când va fi aceasta nu eu stabilesc. Important este ca până atunci să am alături de mine colegii care lucrează în instituţie, precum şi mass-media pentru a-mi semnala problemele sesizate de cetăţeni.

Rep.: În ultima perioadă se vehiculează că Alin Văcaru va fi cel care va ocupa funcţia de prefect. Ce părere aveţi?

C.T.: Alin Văcaru este serios, foarte serios şi de viitor. Sunt multe persoane şi mai tinere, mai apropiate de vârsta mea, şi mai mari ca vârstă care se încadrează pentru a fi prefecţi. Sunt multe persoane: domnul Văcaru, domnul Florescu, domnul Romanescu, domnul Drăguşin, domnul Arjoca, ce îndeplinesc criteriile necesare funcţiei de prefect.

Rep.: Ce îi recomandaţi viitorului prefect de Gorj?

C.T.: Sunt convins ca atunci când va fi cazul, indiferent cine va veni prefect la nivelul judeţului Gorj, dacă va lucra cum trebuie cu echipa din cadrul instituţiei, adică nu va fi şeful ci colegul lor, atunci vor avea rezultate deosebite.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: