Alin Văcaru s-a despărțit de PSD… pe Facebook

Cea mai mare rețea de socializare din lume a devenit un bun prilej pentru politicienii români de a comunica atât cu alegătorii, cât și între ei, acum venind rândul deputatului Alin Văcaru să folosească Facebook pentru a se adresa celor care, de marți, îi sunt foști colegi din PSD.

Parlamentarul, cunoscut ca un apropiat al lui Victor Ponta, pare să se fi decis să clarifice lucrurile și să rupă pisica în două, așa cum spune o vorbă românească, deși partidul fostului premier încă nu este înregistrat cu acte la instanță. Văcaru a optat însă pentru Pro România și pentru un drum alături de Victor Ponta, lucru pe care l-a adus oficial și la cunoştinţa celor care l-au susținut acum un an, de exemplu, să devină parlamentar, după ce anterior fusese prefect din partea PSD. „În viață, vine un moment pentru fiecare să lase în urmă ce poate altădată considera tot ce e mai bun pentru el și să meargă pe un alt drum. Acest moment a venit pentru mine. După mai bine de 17 ani în organizația PSD Gorj, pentru mine începe un alt drum. Am trăit în acești ani momente unice alături de oameni de la care am învățat multe. Am ales acest partid cu sufletul, am făcut tot ce mi-a stat în putință să promovez politica social democraților până la un anumit punct. Sunt omul care are coloană vertebrală. Poate nu excelez în multe, dar nu întorc niciodată spatele omului care m-a ajutat. Și cu siguranță cei care mă cunosc știu asta. Poate mulți ar proceda la fel ca mine… dar se tem. Se tem de schimbări, de alegeri, de incertitudini. Însă un om nu știe cât e de puternic decât atunci când se aruncă în luptă. Indiferent de ce va fi de aici înainte, dacă va fi bine sau nu, îmi asum decizia luată și voi purcede la drum cu inima împăcată. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape, care m-ați susținut, și cu care am făcut echipă în adevăratul sens al cuvântului. Voi rămâne mereu același om pe care îl știți și voi lupta pentru interesele gorjenilor indiferent din ce partid fac parte. Pentru că, până la urmă doar asta contează…”, menționează Văcaru la plecarea sa din PSD.

Cu mai bine de un deceniu în urmă, acesta a mai părăsit odată PSD Gorj, fiind nemulțumit că partidul nu l-a susținut pentru o candidatură în Consiliul Local Târgu Jiu. A candidat ca independent pentru a-și măsura forțele în fața electoratului, iar după ce și-a învățat „lecția” a revenit la matcă, alăturându-se echipei care a condus PSD Gorj în ultimul deceniu și jumătate.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: