Văcaru: Sunt mulţi care vor să fie alături de Ponta

Fostul prefect de Gorj, Alin Văcaru, îl urmează pe Victor Ponta în noul proiect politic Pro România. Actual deputat PSD a declarat că face acest pas pentru a fi într-o organizaţie în care şi el va avea un cuvânt de spus, dând de înţeles că în partidul lui Cârciumaru mai este tolerat doar datorită votului politic. Liderii PSD Gorj cred că pasul făcut de Văcaru nu va determina şi alte plecări din formaţiunea politică.

„Întotdeauna am fost alături de domnul Ponta şi voi fi alături de Victor Ponta, am încredere în el, este un tânăr de perspectivă, un tânăr care a demonstrat că poate”, a declarat luni, deputatul PSD, Alin Văcaru. Fostul prefect susţine că toţi cei 18 parlamentari care l-au susţinut pe Sorin Grindeanu la vremea moţiunii mai sunt toleraţi în PSD doar ca urmare a votului politic. „N-ar rost să ne minţim. Eu sunt conştient că toţi cei 18 care n-am votat moţiunea, suntem ca şi excluşi din PSD numai că este nevoie de votul nostru. Şi atunci prefer să intru într-o echipă alături de oameni care pot să schimbe soarta românilor, acolo unde şi cuvântul meu este important şi împreună să putem face ceva pentru judeţul Gorj”, a declarat Văcaru. Întrebat dacă o să încerce să atragă în această formaţiune şi primari PSD, Văcaru a negat, declarând că scopul nu este acela de a face rău PSD. „Dacă dumnealor consideră, sunt bineveniţi în proiectul Pro România, şi eu sunt convins că se vor alătura foarte mulţi colegi lui Victor Ponta. Sunt foarte multe persoane care vor să fie alături de Victor Ponta şi nu neapărat din PSD, sunt oameni care n-au făcut niciodată politică, numai că domnul Ponta spunea că va fi o selecţie amănunţită asupra oamenilor care vor face parte din proiect”, a declarat Alin Văcaru, deputat PSD.

REACŢIE

Cosmin Popescu, vicepreşedinte PSD Gorj, este sigur că niciun alt membru PSD nu va părăsi formaţiunea politică pentru a-i urma pe Văcaru şi Ponta. „Siguranţa vine din faptul că am discutat de-a lungul timpului cu consilierii judeţeni, consilierii locali, primari şi nimeni nu a spus că va pleca către o nouă formaţiune politică, chiar fie ea a domnului Ponta. Este un proiect politic nou înfiinţat, dar nu cred că membrii de partid din PSD o să adere la noua formaţiune politică”, a declarat Cosmin Popescu, vicepreşedinte PSD Gorj.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: