Dalia Florescu, desemnată „Star of Europe” la Barcelona

Târgujianca Dalia Florescu a fost desemnată „Star of Europe” la concursul internaţional „The Best Model of Europe”de la Barcelona. Fiica fostului prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a devenit cu această ocazie şi ambasador al creaţiilor "Inga Valerie" la concursul care a avut loc în Spania.

Fiica fostului prefect de Gorj Ciprian Florescu a participat la concursul internaţional „The Best Model of Europe”, care a avut loc în Spania, la Barcelona.

Concursul de frumusețe ajuns la ediţia a 10-a a avut-o printre protagoniste pe tânăra de 17 ani, Dalia Florescu, din Târgu Jiu. Vestea a adus mare bucurie familiei, fiind anunţată de Ciprian Florescu. „Bucurie fără margini! Dalia-Maria a reușit să obțină medalia de aur și titlul de "Star of Europe", precum și statutul de "Ambasador" al creațiilor "Inga Valerie" la "THE BEST MODEL OF EUROPE" by Rosario Stagno - Barcelona 2022, Ediția a X-a. Mulțumesc tuturor îndrumătorilor, susținătorilor, prietenilor și cunoștințelor care au încurajat-o pe Dalia în acest proiect de debut, extrem de îndrăzneț! Vă mulțumesc dumneavoastră, celor ce ne-ați transmis mesaje de susținere!”, a scris tatăl tineri de 17 ani care s-a aflat la prima participare la un concurs de o asemenea anvergură.

Galerie foto




Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: