Alina Eremia, medalie de argint la alergare montană

Atleta Alina Eremia a devenit vicecampioană națională la Alergare Montană pe distanță scurtă. Sportiva care se pregătește la Târgu Jiu a cucerit medalia de argint  în cursa de 12 km.

Multipla campioană națională la atletism, Alina Eremia și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie a anunțat csmtargujiu.ro. Atleta a cucerit argintul în Etapa Finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță scurtă. Având dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, sportiva pregătită de antrenorul Ion Bură a luat startul în cursa de 12 km, de alergare montană pe distanță scurtă, pe care a terminat-o în 51m33s.

Recent sportiva și-a stabilit obiectivul pentru maratonul de la Timișoara unde vrea pe podium.  ”A fost o cursă frumoasă și mi-a plăcut traseul. De mâine mă pregătesc pentru următorul concurs, maratonul ce se va desfășura la Timișoara. Vreau la următorul concurs, ca obiectiv, să alerg un timp mai bun față de data trecută și să urc din nou pe podium”, a spus Alina Eremia.

Pe lângă medalia obținută la individual, Alina Eremia a obţinut și argintul pe echipe în proba de 12 Km alergare montană unde a făcut echipă cu Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: