CSM Târgu Jiu a pierdut în ultimele secunde meciul cu Slatina

CSM Târgu Jiu a pierdut la limită confruntarea de duminică cu CSM Slatina, 21-22, într-un meci din etapa a-5-a din Liga Florilor. Echipa lui Liviu Andrieș a primit un gol primit în ultima secundă de joc.

Prima reușită a meciului a aparținut echipei din Târgu Jiu. Alexandra Gavrilă a deschis tabela din Sala Sporturilor, spre bucuria celor aproape 1000 de suporteri prezenți în sală. După un joc echilibrat în prima sa parte, ultimele trei minute din prima repriză au aparținut echipei oaspete care a înscris de trei ori la rând, iar tabela indica 10-13, scor cu care s-a intrat la cabine. La revenirea de la vestiare, prima reușită a revenit CSM Târgu Jiu dar echipa oaspete s-a distanțat apoi pe tabelă, scor 11-15. Elevele lui Liviu Andrieș, impulsionate de public, au reușit să se apropie, scor 14-15. Apoi au restabilit egalitatea, în minutul 48, spre bucuria suporterilor gorjeni, care sperau într-un rezultat favorabil. Finalul a fost incendiar, scorul fiind egal, 21-21, când mai erau 5 secunde de joc. În euforia golului marcat, gorjencele au fost surprinse pe un contraatac rapid și Slatina a dat lovitura în ultima secundă, scor 21-22.

Alexandra Gavrilă a fost cea mai bună jucătoare din tabăra gorjeană. Coordonatorul de joc al CSM Târgu Jiu a reușit 4 goluri și a avut o evoluție extrem de consistentă.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: