Pandurii, „hăituită, alungată și păcălită” de autorități

Pandurii Târgu Jiu nu a putut disputa primul meci oficial de pe teren propriu din acest sezon pe Stadionul Municipal motivarea Direcției de Patrimoniu fiind însămânțarea terenului. Directorul sportiv Camilian Floroiu consideră  însă că echipa Pandurii este alungată și păcălită, pentru că pe stadion s-a disputat totuși un meci de juniori în aceeași zi.

Pandurii Târgu Jiu a făcut, prin rezultatele sale din Liga 1 și cupele europene, să se construiască la Târgu Jiu un stadion modern. Totuși, echipa fanion a Gorjului, nu a putut juca meciul de debut în fața propriilor suporteri pe propriul teren, fiind nevoită să joace pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal. În timp ce Pandurii nu a primit acordul de la Direcția de Patrimoniu să joace pe Municipal, primind răspunsul că s-a însămânțat terenul de joc și nu se poate juca pe el timp de două săptămâni, o echipă de juniori a clubului primăriei a intrat totuși pe teren și a jucat acolo iar la meci a asistat și primarul Marcel Romanescu, cel care spunea că nu este interzis accesul nici unei formații pe stadionul din Târgu Jiu.

Directorul sportiv al celor de la Pandurii, Camilian Floroiu, consideră că echipa a fost păcălită de către directorul Direcției de Patrimoniu, Mihai Mincă. „Am fost informați de către conducerea Direcției de Patrimoniu că nu se desfășoară meciuri timp de 14 zile pentru că stadionul a fost însămânțat. Din păcate, se pare că numai Pandurii nu poate disputa meciuri aici, deoarece am văzut că s-a jucat acolo un derby la copii și juniori, CSM Târgu Jiu cu Turburea. Acel joc s-a disputat pe Municipal, dar Pandurii Târgu Jiu, echipa care a clădit și a jucat pentru a se realiza tot ce se vede aici nu a putut juca, pentru că totul s-a construit aici pentru performanțele acestei echipe, care acum este hăituită, alungată și păcălită”, a spus directorul Floroiu care a primit acordul primarului Marcel Romanescu că Pandurii poate juca pe Municipal dar nu și pe cel al Direcției de Patrimoniu: „Nu-mi găsesc cuvintele, pentru că nu-i înțeleg pe anumiți oameni care conduc aceste instituții. Nu mă refer la domnul primar, pentru că am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus că nu se pune problema și putem să jucăm pe Stadionul Municipal și chiar m-a rugat să sun la Direcția de Patrimoniu să vedem cum se face contractul și cât să plătește pentru Liga 4. Dar nu înțeleg conducerea acestei direcții, în special pe director Mincă cu care am purtat discuțiile, să cauți așa nod în papură, să vii să spui că nu ai voie să joc că am însămânțat și după aceea să aflu că Juniorii C au jucat meci oficial Stadionul Municipal. Este peste puterea mea de înțelegere”.

Deși programat în etapa a treia, meciul cu Internațional Bălești, care s-a jucat pe terenul sintetic, a fost primul meci oficial pentru Pandurii din acest sezon. În prima etapă echipa a avut meci programat în deplasare care nu s-a mai disputat iar etapa a doua a stat.

Galerie foto


Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: