Amânarea pronunțării în procesul Pandurii vs. acționari

Curtea de Apel Craiova a amânat cu șapte zile pronunțarea în procesul prin care clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu le cere acționarilor plata cotizațiilor la care s-au angajat în anii trecuți. Pronunțarea fusese anunțată pentru 11 septembrie, dar a fost amânată pentru 18 septembrie.

La prima instanță, Pandurii a avut câștig de cauză. „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtele să plătească reclamantului despăgubiri reprezentând contravaloarea cotizaţiei cu dobânda legală şi indicele de inflaţie după cum urmează: Complexul Energetic Oltenia SA - 6.398.608,88 lei, Consiliul Local Târgu Jiu - 2.090.028,93 lei, Consiliul Judeţean Gorj - 512.303,65 lei, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia - 414.525,03 lei. Respinge acţiunea faţă de pârâta ARTEGO SA. Obligă pârâţii la 4000 lei cheltuieli de judecată către reclamant”, a stabilit Tribunalul Gorj în luna iulie a anului trecut.

Dacă soluția va fi menținută de Curtea de Apel Craiova, Pandurii va deveni din cea mai săracă echipă de Liga a 2-a una dintre cele mai bogate.

Zece firme private au făcut cerere pentru a intra în acționariatul Pandurii Târgu Jiu, ceea ce ar putea ameliora gravele probleme financiare ale clubului. (A.A.)

Vizualizări: 1,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: