Amânări pe bandă rulantă în procesul gorjeanului care a înjunghiat o tânără în mijlocul străzii

O nouă amânare în procesul gorjeanului care și-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuțit și apoi s-a plimbat cu trupul neînsuflețit al fetei în mașină. Judecătorii au decis să amâne cauza până pe 21 iunie pentru administrarea mai multor probe.

Raimond Căldăraru se află în arest preventiv din vara anului trecut, după comiterea crimei odioase și este judecat pentru omor calificat și lipsire de libertate. De la începutul procesului, au fost date doar amânări pentru administrarea probatoriului.

Tânărul a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a ucis fosta iubită. Nu s-a putut împăca deloc cu ideea că tânăra nu mai voia să continue relația cu el așa că a început s-o urmărească, s-o amenințe cu moartea și, într-o seară, a văzut-o, a urmărit-o în trafic cu un alt bărbat.

După ce l-a șicanat în trafic câțiva kilometri, l-a forțat să oprească și atunci a scos fata din mașină. A înjunghiat-o de mai multe chiar în mijlocul drumului, apoi a băgat-o în mașină și s-a plimbat din Novaci până la Târgu Jiu cu trupul neînsuflețit. A fost prins de polițiști abia după ce tatăl său le-a spus anchetatorilor unde se afla.

Vizualizări: 2,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: