Trimis în judecată după ce și-a bătut cu un vătrai colegul de serviciu

Un bărbat din Brăila a fost trimis în judecată de procurorii gorjeni. El este cercetat pentru tentativă de omor după ce ar fi bătut un coleg de serviciu cun vătrai. Scandalul violent a avut loc într-o pensiune din Târgu Jiu, unde cei doi erau cu alți colegi de la muncă.

Pe fondul consumului de alcool, unul dintre ei a devenit violent, a pus mâna pe vătrai și l-a lovit pe un alt participant la petrecere. Leziunile au fost grave, iar victima a ajuns, de urgență, la spital.

„În timp ce se afla la pensiunea P…, din mun. Tg-Jiu, unde era cazat împreună cu alţi colegi de la locul de muncă (suspectul având domiciliul într-o comună din jud. Brăila), urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Scenele violente au avut loc într-o pensiune de la marginea municipiului Târgu Jiu, la sfârșitul lunii martie. De atunci, agresorul se află în arest preventiv. Măsura a fost prelungită până la data de 26 mai.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au transmis, vineri, că agresorul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: