Ambulanțieri trimiși să adune gunoaie. Motivul!

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Gorj, de la stația Târgu Cărbunești, a fost trimis să ia din râul Blahnița două pungi cu gunoaie. Deșeurile au fost aruncate din ambulanță, iar un gorjean a văzut totul și a povestit pe pagina de socializare.

Directorul Constantin Mitroi a identificat ambulanța. „Au recunoscut. I-am trimis să-şi adune gunoaiele”, a spus Mitroi, care urmează să stabilească dacă îi va trimite în comisia de disciplină. Directorul Serviciului de Ambulanță a precizat că nu erau deșeuri medicale, ci menajere. Mitroi nu a vrut să spună ce explicație a primit de la angajați, menționând că oricum nu a crezut-o.

Un gorjean din Târgu Cărbunești a semnalat situația pe pagina de socializare. „Am avut un şoc. Pe drumul spre Ţicleni, în jurul orei 13.00, se opreşte o salvare pe pod, se deschide portiera şi cineva dinăuntru aruncă două plase de gunoi în râul Blahniţa. Un cadru sanitar să aibă o asemenea atitudine pentru mediu?!? În ce lume trăim? Încotro ne îndreptăm?”, a scris bărbatul.

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: