Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Monument istoric în paragină, reabilitat cu 2 milioane de lei

A patra oară a fost cu noroc. După trei licitații eșuate, o firmă s-a arătat interesată să reabiliteze un monument important din Târgu Jiu, lăsat în paragină de ani de zile.

Este vorba despre casa care i-a aparținut pictorului Iosif Keber. Consiliul Județean Gorj a primit o ofertă ce va fi analizată în aceste zile.

1,8 milioane de lei pun autoritățile județene la dispoziția constructorului pentru a schimba fața monumentului istoric. Lucrările ar putea demara abia în primăvară, odată ce vremea va permite. „Săptămâna aceasta, va fi declarat câștigătorul. Avem o ofertă conformă din punct de vedere tehnic, o ofertă conformă din punct de vedere economic. Dacă la cele trei proceduri de până acum nu am avut nicio ofertă, de data aceasta avem o ofertă care îndeplinește toate condițiile și avem speranțe ca, în primăvara acestui an, după ce va trece vremea rea, să demarăm procedurile de reabilitare propriu-zise”, a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: